Zaal verploegen

Project Zaal Verploegen – Een heel gevarieerd maatwerk project.

Dat kun je over dit project zeker zeggen. We hebben het terras en de gevel mogen aankleden. Alle cortenstaal voor de gevel en het terras is door ons geleverd en gemonteerd. Zowel bij de ingang naar het party- en congrescentrum als bij de ingang naar het eetcafé is gekozen voor een groot portaal van cortenstaal. Op het portaal hebben we rvs letters met verlichting geplaatst, zodat de bedrijfsnaam ook ‘s avonds goed leesbaar is.

Rondom het terras is gekozen voor plantenbakken met zuilen. De afwisseling tussen hoge zuilen en lage plantenbakken zorgt ervoor dat je nog lekker van je af kunt kijken, terwijl je niet het gevoel hebt dat je op straat zit. De afscheiding geeft je echt het gevoel van een gezellig terras. En hoe leuk is het om de zuilen voor iedere gelegenheid anders aan te kunnen kleden?

Verder is de parkeerplaats aangekleed met een driehoekvormige border en grote vierkante boombakken op poten, zodat ze indien nodig nog verplaatst kunnen worden met een heftruck. praktisch en mooi gaan prima samen. Wij zijn blij met het eindresultaat van project Zaal Verploegen. Bekijk snel alle foto’s van dit leuke project!